Kapcsolat

Weboldal készítés

weboldal készítés

Image

Miért minket válasszon?

Folyamatos tanulási vágyunk arra sarkall bennünket, hogy az ügyfél azt kapja, amit elképzelt. Weboldala igényeinek megfelelően nézzen ki és épüljön fel. Addig dolgozunk, amíg ügyfelünk 100%-ig nem elégedett az elkészült munkával. Munkánkra 100% garanciát is vállalunk. Szakmai tapasztalatunkat folyamatosan fejlesztjük, mert munkánkra igényesek vagyunk és hosszútávra gondolkodunk. A weboldal készítés egyszerű és gyors is lehet. Ha Ön egy jól működő, esztétikus, a trendeknek megfelelő honlapot szeretne, lépjen velünk kapcsolatba!
Felveszem a kapcsolatot

 

MODERN WEBDESIGN

 

RESZPONZÍVITÁS

 

KEDVEZŐ ÁR

 

SZERKESZTHETŐSÉG
Image

Kivitelezés & Árak

Áraink bruttó árak, melyek nem minősülnek ajánlattételnek.

Honlap készítése reszponzív kivitelezésben200.000 Ft-tól

Webshop készítése, termékfeltöltésekkel 300.000 Ft-tól

Weboldal, webshop karbantartása 5.000 Ft-tól/óra

Minden weboldal tartalmazza a GDPR adatvédelem szabályozást, a robotok és a vírusok elleni védekezést, illetve az SSL tanusítványt.

Domain akció 3.000 Ft-tól/2 év

Tárhely 12.500 Ft-tól/2 év

RÖVID BLOG

Melyik a jobb? Az egyedi vagy a „csináld magad” weboldal?

A válaszunk egyértelműen az egyedi weboldal, hiszen hosszútávon ezzel járunk a legjobban. A „csináld magad” weboldal készítőknél általában van egy havi díj, melyet ha nem fizetünk megszüntetik a weboldalunkat. Míg az egyedi honlapoknál egyszeri magasabb összeget kell fizetni a fejlesztőnek, aki igényeidet figyelembe véve alakítja ki üzleti oldaladat. Illetve kétévente a tárhely és domain fizetése esedékes (kb. 10.000-30.000 Ft közötti összeg – tárhely szolgáltatótól függ).

Webshop fejlesztése vagy bérlés?
A 35.000 Ft-os vagy a 250.000 Ft-os weboldalt válasszam?