Kapcsolat

Rólam

Varga Brigitta vagyok, online marketing asszisztens, vállalkozó, pr menedzser okleveles közgazdász marketing szakon, nő és leendő anyuka. 

5 különböző cégnél eltöltött évek után úgy döntöttem, hogy online marketing asszisztensként szeretnék a továbbiakban dolgozni. Az elmúlt 15 évben marketing, rendezvényszervezés, adminisztráció területén dolgoztam, köztük kis- és középvállalkozásoknak, startupoknak. Éppen ezért nem is volt kérdés számomra, amikor online marketing asszisztensként vállalkozó lettem, hogy Neked, kis- és középvállalkozásoknak szeretnék elsősorban segíteni.

Tudom, hogy nem könnyű a vállalkozói lét, megértem és tudom, hogy milyen kihívásokkal nézel szembe. Eligazodni a social média felületeken, jó és érdekes dolgokról írni, figyelmet felkelteni ebben a nagy zajban. Segítek eligazodni, nem kell egyedül megbirkóznod a teendőkkel. Amit tőlem kapsz: foglalkozni tudsz a vállalkozásod fejlesztésével.

Olyan cégekkel dolgozom, akik tudják, milyen célokat akarnak elérni a vállalkozásukkal.

Az én sikerem a te álmod!

Image

Ha felkeltetem érdeklődésedet, keress fel bizalommal valamelyik elérhetőségemen! Küldj e-mailt kéréseddel, hogy fel tudjam venni a kapcsolatot veled!