fbpx
Kapcsolat

Marketing

„A marketing terel és nem elad!”
01
Facebook marketing és hirdetéskezelés
Image
Tudta? Magyarországon kb. 1 millió vállalkozó van, de nagy részük még mindig nincs jelen a Facebookon! A Facebookot naponta 936 millióan használják, ebből napi 798 millióan telefonjukról (is). Ön rendelkezik már Facebook céges oldallal? A válasza: nem? Keresse fel az onlineassistant.hu kreatív csapatát, hogy együtt optimalizáljuk a vállalkozás Facebook oldalát. Legyen Ön is jelen, ahol egy magyar ember átlagosan 4-5 órát is eltölt naponta.
02
Instagram marketing és hirdetéskezelés
Az Instagram a Facebook kistesója, kéz a kézben járnak 2012 óta. Az Instagram Magyarországon egyre jobban terjed, jelenlegi adatok szerint kb. 1,5-2 millió magyar felhasználója van. Az appot leginkább azok használják, akik szeretnek fotózni, az átlagosnál jobb módban élnek és ezt meg is akarják mutatni a világnak. Csak Insta oldal tapasztalataink alapján nem elég. Mint, ahogy írtuk is kéz a kézben járnak a Facebookkal! Keresse fel szakértőnket, érdeklődjön Facebook és Instagram csomagjainkról!
1085
03
Google kampányok
Image
Szeretne célirányosan hirdetni? Csak a célcsoportját elérni, felesleges költségek nélkül? A Google találati lista elejére kerülni? A Google számos platformon segíti a vállalkozókat, hogy ezek a kérdései megvalósuljanak. Google kampányaink kiterjednek a Business oldal kialakítására, az Ads kampányok szerkesztésére, az Analytics statisztikáinak elemzésére, melynek segítségével tudjuk alakítani a kampányok témáit. Megkeressük az összefüggéseket és a lehetőségeket, hogy Önnek csak az eladásra kelljen koncentrálnia.
04
Online asszisztens az online marketinghez
Online Assistant csapatunkat azért toboroztuk, hogy Önnek a furcsa, ínséges időkben se kelljen lemondania cége marketing tevékenységéről. Talán az egyik legjobb megoldás a legtöbb vállalkozónak. Asszisztenseink jártasak: az online marketinganyagok összeállításában, blogbejegyzés publikálása banner készítése honlap “karbantartás” webáruház termékfeltöltés hírlevél elkészítése a google kampányok létrehozásában, a közösségi média használatában (Facebook, Instagram, Pinterest), weboldal készítésében, a Microsoft Office programok haladó szintű kezelésében.
Image
05
Marketing tanácsadás és tippek
Image
Hogy mi kell a vevőnek, azt csak a vevő tudhatja. Nézze „kívülről” vállalkozását a jobb eredmények elérése érdekében. Ha szeretne ebben egy mentort, akivel együtt gondolkodhat, keresse fel az Online Assistant csapatát. Mi segítünk, hogy Ön minőségi fejlődést érhessen el cégében: személyre szóló marketing terv összeállítással, irányadó marketing tippekkel, közösségi oldal tanácsokkal, hirdetéskezeléssel, weblap elemzéssel. Ha azonnal nem találunk valamire megoldást, annak utánajárunk a közös konzultáció után, melynek eredményéről a megrendelőt mihamarabb értesítjük.